SAMSUN / AYVACIK - Meyvelik İlkokulu

May

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs 1919, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Kurtuluş Mücadelesi'nin başlangıcı olarak kabul edilen bu gün; Atatürk'ün çok önem verdiği 'Türk Gençliği'ne armağan edilmiştir. Gençliğin gücüyle, sporun heyecanıyla dolu nice 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarına! Hep birlikte daha nice zaferlere koşalım.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

May

Hayata tutunmamızı sağlayan, sesleriyle huzur bulduğumuz, sadece bir gün değil her gün kıymetlimiz olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!

Nis

23 Nisan 1920 tarihi, bugün üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği önemli bir gündür.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

Başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere  bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Nis

Türk Polis Teşkilatı'nın 178. yılını kutlamak için Ayvacık Emniyet Müdürlüğü'ne gittik.Gösterdikleri ilgiden dolayı herkese teşekkür ederim.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

Mrt

BU HAFTA KÜTÜPHANELER HAFTASI OLMASI SEBEBİYLE ÖĞRENCİLERİMİZİ AYVACIK HALK KÜTÜPHANESİ'NE GÖTÜRDÜK.KİTAP OKUDULAR.OYUNLAR OYNADILAR.KÜTÜPHANEYE ÜYE OLDULAR.

KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLU OLSUN.

Mrt

“Gelecek nesillere daha yeşil ve daha huzurlu bir dünya bırakmak için ormanlarımızı koruyalım”

ORMAN HAFTASI KUTLU OLSUN.

Mrt

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE TÜM KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

RUHUNUZ ŞAD OLSUN.

Mrt

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, bu mücadeleyi veren herkesi rahmet ve minnetle bir kez daha ve yeniden yad ediyoruz. Onlar istiklâl mücadelesiyle aslında aziz milletimizin istikbalini de inşa ettiler ve bugün yaşadığımız hayat, sahip olduğumuz her değer onların mücadelesinden izler taşıyor. Bize düşen en temel vazife  bu mücadeleyi daima diri tutmaktır. Bu mücadelenin sadece bugün değil, yarın da yaşaması için mücadele etmektir.

İstiklal Marşım'ızın Türkiye Büyük Meclisi'nde kabulünün 102. yılı nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bayrak, vatan uğruna şehit ve gazi olan kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum.

Mrt

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.

YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Engelsiz yaşam mümkündür, yeter ki; gönüllerde engel olmasın.
Sevgi engel tanımaz.

Kas

Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü  bir kez daha sevgi,saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyorum.